طرز تهیه کیک پرتقالی بدون نیاز به فر
در این مطلب از سایت مجله روز ، طرز تهیه کیک پرتقالی بدون نیاز به فر را آماده کردیم.اگر شما هم میخواهیت دستور پخت کیک پرتقالی بدون فر را یاد بگیرید همراه ما باشید.
دوستای گلم یه نکته مهم بگم من تجربه بهم ثابت کرده واسه کیکهای بدون فرحرارت کم کیک خمیر و زیاد هم می سوزه پس حرارت متوسط روبه بالا عالیه وعلاوه بر اطراف کیک تقریبا روی کیک هم طلایی می شه حتما به حرارت توجه داشته باشید
فهرست عناوین
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی
تخم مرغ چهار عدد
آب پرتقال نصف لیوان حتما از صافی رد کنید تا زلال وبدون پالت باشه
آرد دولیوان سرخالی یعنی کله کوهی پر نکنید
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرصاف
شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارید یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
رنده پوست بک پرتقال بزرگ یا دوتا متوسط فقط قسمت نارنجی رنده بشه
طرز تهیه کیک پرتقالی بدون نیاز به فر
آرد را با بیکینگ پودر حتما سه بار الک کتید و کنار بذارید.قالبتون که میتونه بین سایر 22تا 25باشه را با ارده یا روغن جامد چرب کنید وارد پاشی کنید واضافه ارد را بگیریداگر با ارده چرب کردین ارد نمیخواد.
تخم مرغها را با وانیل وشکر بزنید تا کرم وحجم داربشه روغن را اضافه یه دور زده اب پرتقال را اضافه ویه دور زده رنده پوست پرتقال را اضافه ومخلوط کنید بعد ارد دا در طی چند مرحله اضافه وارام بهم بزنید تا پف تخم مرغ نخوابد مواد را توی قالب ریخته سه چهارم قالب را پر کنید هوا گیری کنید ودر قابلمه ای که از بیست دقیفه قبل گرم شده حتما شعله پخش کن بذارید با یه فلزی وقالب را توی قابلمه بذاربد ودم کنی هم بذارید بمدت تقریبا 55تا 60دقیقه به حرارت توجه داشته باشید در قابلمه را تا 45دقیقه برندارید که پف کیک بخوابه اطرافش وروی کیک هم اطرافش طلایی شده کافیه حتما تست کنید
طرز تهیه سس پرتقالی
سس دلخواه است میتونید نریزید یه لیوان اب پرتقال از صافی رد شده را با دوقاشق پودرکاسترد خوب مخلوط کنید تا صاف بشه یه بسته ژله پرتقال را با نصف لیوان ابجوش حل واب پرتقال را بهش اضافه کنید وروی حرارت مرتب بهم بزنبد تا قل سنگین بزنه ونسبتا غلیظ بشه کافیه چون سرد بشه سفت می شه
کیک که کمی خنک شد اطرافش را ازاد کنید واز قالب خارج کنید وسس ولرم را روی کیک بریزید و اماده است با طعم وبافتی بی نظیر
برای توی فر 180درجه فر را از قبل گرم کنید بمدت 45تا 55دقیقه