طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی
طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی

در این پست از مجله روز، طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی را آماده کردیم.برای دیدن دستور پخت کیک شیفون شکلاتی در ادامه پست همراه مجله روز باشید.

نکته : کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه بسیار مناسبه.

مواد اولیه برای تهیه کیک شیفون شکلاتی:

بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
کرم تارتاریک چهارم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ4 عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
روغن مایع یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ3 عدد
شکر1 پیمانه
آب جوش90 میلی لیتر
پودر کاکائویک سوم پیمانه
آرد1 پیمانه

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی

اول آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم، پودر کاکائو رو توی آب جوش خوب حل می کنیم و کنار میذاریم تا خنک شه، فر رو روی 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و میذاریم خوب گرم شه.
از مقدار گفته شده ی شکر، یک هشتمش رو کنار میذاریم.(حدود دوقاشق) حالا توی یه ظرف جادار، بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم تا مواد حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه کمی. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه می کنیم.

توی یه ظرف دیگه سفیده های تخم مرغ رو با همزن که پره هاش کاملا تمیز و خشک هست می زنیم تا کف کنه. بعد کرم تارتار رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم تا سفید بشه. حالا اون شکری که کنار گذاشته بودیم رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دیم تا مواد کاملا سفید و حجیم بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.

کمی از این سفیده زده شده رو به مخلوط زرده و کاکائو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه. حالا بقیه سفیده ها رو با لیسک آروم مخلوط مواد می کنیم، به صورت دورانی و در یک جهت تا پف سفیده نخوابه و در عین حال، سفیده ها هم گلوله توش نمونه.

قالب میان تهی 23 سانت (یا قالب گرد ساده 20 سانت دیواره بلند) رو چرب می کنیم یا کاغذ میندازیم که بهتره(فقط و فقط کف قالب رو چرب) و مواد رو داخلش می ریزیم و به فر گرم شده منتقل می کنیم و 40 تا 45 دقیقه زمان می دیم که کیک بپزه. (اگه دیواره هاش رو هم چرب کنیم بعد از پخت پفش به شدت میخوابه). اگر هم توی کیک خلال دندون زدید و دیدید وسطش هنوز خام هست، سریع روی قالب رو بدون اینکه به سطح کیک آسیب بزنید، با یه تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه بذارین توی فر تا مغزش هم کامل بپزه.بعد از برش دادن و سرد شدن مابینش خامه و موز و گردو کشیدم و روش رو هم خامه کشی کردم روش رو با ماسوره m1 شکوفه زدم و اشکهای دور کیک هم با بریلو هست.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج کامنت